Business vocabulary and principles taught creatively and professionally
Search emse.fr
Search the Web
our graduate engineering school

 HP TOEIC Reading: 111-120 Teacher's Notes:

Use these google keywords to take your class to the quiz: toeic screws

111. The Hogwarts Express is not responsible for any damage or bewitchment______________ its control.
answer: d. beyond

112. Using the telephone is very__________ for Mr Weasley, he almost always screws something up.
answer: B. disconcerting


113. A free carrying case will be furnished with every purchase of a magic wand at Ollivanders for a _____________ period of time..
answer: C. limited

114. Please ____________ this week's homework to Professor McGonagall before tomorrow afternoon..

answer: C. submit

115. For the last two months the Hufflepuff Quidditch crew has worked particularly well on all phases of team _____________..

answer: B. development

116. Hermione believes that the spellbook always gives the conclusive answer, however clever wizards will fashion ______ own innovative remedies.
answer: C. their

117. Halloween is a special event at Hogwarts and as you know it always falls on the last day ______ October.
answer: D. of

118. "Remember to read the chapter on the problems of regarding the Mirror of Erised_______,there will be a quiz on it." said Professor Quirrell.
answer: A. thoroughly

119. From a young wizard's viewpoint getting ____________ advice is the key to enchanting advancement..
answer: A. sound or D. unbiased

120. Dumbledore approached the concept with a great deal of _____________ since Hagrid's proposal was to say the least eccentric.
answer: A. trepidation or D. careful forethought



Ce texte © 2003-2005  Christopher Yukna - tous droits réservés


Christopher YUKNA
Professor of English
Ecole des Mines
158 cours Fauriel
St.Etienne
FRANCE 
chris yukna
Would you like to check out The Totally Unorthodox English Teacher?
You should find a lot of quizzes, lessons and ideas
there.Or would  you like to return to the
Business Emporium?